Huisjes verhuur: van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Huisjes verhuur: eens in een hele andere omgeving verblijven

De huisjes verhuur heeft mij altijd al geïntrigeerd. De meeste mensen slapen het liefst in hun eigen huis, daar is alles bekend, maar ik ben van jongs af aan al het tegenovergestelde geweest. Ik slaap het liefst elke avond op een andere plek, want dat betekent een nieuwe ervaring, een nieuw avontuur. Ik ga daarom altijd vaak op vakantie, bijna elk weekend neem ik mijn intrek in een huis in Nederland, België of Duitsland. Zo een 20 jaar geleden drong het besef echter tot met door: ik moet hier mijn beroep van maken! Ik ben begonnen met het verhuren van 1 huisje maar dit werden er al snel meer. Ik verhuur ze aan mensen die vakantie willen vieren. En ik zelf? Ik heb geen vaste verblijfplaats meer, ik woon steeds in een van mijn eigen verhuurhuisjes. In elke dorp en in elke stad heb ik inmiddels een vrienden- en kennissenkring opgebouwd. De wereld van de huisjes verhuur is misschien niet voor iedereen weggelegd maar ik vaar er wel bij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *